Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Помаранчевий — хiт сезону: найкращi товари з гарбузом та iншими овочами

Напередодні Хелловіну в центрі уваги лише один колір — помаранчевий, і використовувати його виключно для дизайну інтер’єр — це ознака браку фантазії. Гарбузи, обліпиха, морква та цитрусові — скарбниця корисних мікроелементів, тому, скориставшись нагодою, ми підготували список найкращих помаранчевих beauty-товарів.  

Альгiнатна маска на основі гарбуза Elitecosmetic Peel off Mask Pumkin Glucoempreinte

Альгінатна маска на основі гарбуза Elitecosmetic — це салонний догляд за зневодненою, чутливою та схильною до сухості шкірою. Чудо-порошок має в собі відлущувальні ферменти, які ніжно прибирають відмерлі клітини, що заважають шкірі отримувати користь від вітамінів та антиоксидантів.

Тонізуюче масло для тіла Ziaja Orange Butter

Завдяки своїй густій консистенції тонізуюче масло Ziaja з олією апельсина ідеально живить шкіру у холодну пору. Cклад баттеру радує натуральністю: на перших місцях не силікони та віск, а вода та рослинні масла.

Ziaja Orange Butter швидко вбирається та славиться тим, що ефекту від одного застосування вистачає на декілька днів, тому 2-3 разів на тиждень буде достатньо, щоб отримати бомбічне цитрусове зволоження та тонус.

Рідкі тіні L'Oreal Paris Infaillible Eye Paint

В рідких тінях L`Oreal Paris немає овочів чи фруктів, проте у відтінку №307 Sunset Goals є неймовірно насичений помаранчевий пігмент. Соковитий колір рівномірно лягає на повіки 
ніжною муссовою вуаллю та застигає блискучим фінішем. Зручний спонж покірно повторює ваші рухи, малюючи правильні чіткі лінії. 

Морквяного глітера вже давно не було на обкладинках журналів, тож пропоную не орієнтуватися на тренди, а проголошувати їх незалежно від рекомендацій світового глянця.

Парфумоване масло Victoria's Secret Sunset Crush Dry Fragrance Oil

Стріли Амура давно поцілили у дівчат із сухою шкірою та змусили їх закохатися у парфумоване масло Victoria`s Secret Sunset Crush Dry Fragrance. Цей союз продиктований небесами, і головна його місія — боротися за справедливість та зволожену шкіру. 

Прибираючи всю сухість та лущення на своєму шляху, масло залишає солодкий східний шлейф, головні ноти якого —  сонячний мед та вершковий сандал. 

Рідке мило "Обліпиховий фреш" Dushka Cocktails

Ви у пошуках ідеального мила для всієї родини? «Обліпиховий фреш» сподобається кожному члену сім’ї:  своїм яскравий колір, соковитий аромат та лаконічний дизайн упаковки змушують купувати банку за банкою :) 

Dushka Cocktails м'яко очищає шкіру, проте не дає їй відчути сухість і стягнення: мило збагачене олією мигдальної кісточки, макадамії, обліпихи та запашними ефірами чайного дерева та лимона. 

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!