Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Робота не вовк: офісна косметичка та її головні резиденти

Дорогою до роботи дощ може змити ідеальний макіяж, а вітер — знести найзафіксованішу зачіску. Ділимося тим, що слід мати на робочому столі, щоб ранкові зусилля не стали марними. 

Пудра із дзеркальцем

Топове місце в нашому списку займають двоє конкурентів: пудра та люстерко. Перша знадобиться після марафону «не спізнитися на роботу», а друге — коли потрібно впевнитися в тому, що ви неперевершені ;)

TheBalm Sexy Mama — саме такий варіант 2 в 1: компактна пудра, яка вкриває шкіру тонкою вуаллю, позбавляючи її блиску, та люстерко, яке ввічливо скаже правду про ваш макіяж. Зовнішній вигляд пудрениці лиш нагадає, що сьогодні слід раніше повернутися додому до чоловіка ;)

Зручний гребінець

Гребінець або щітку для волосся так легко забути вдома — саме через це я принесла її на роботу, та й там і залишила. На неї завжди приємно відволіктись: зробити масаж голови, помріяти і повернутися до роботи з новими силами. 

P. S. Усі операції з розділу «зачіска» проводимо в спеціально відведених місцях: робоче місце до них не входить ;)

Термальна вода

Повітря в офісі завжди сухе: влітку над цим «працює» кондиціонер, а взимку — обігрівачі. Якщо ви відчули, що шкіра стає такою, як і атмосфера навколо, то якнайшвидше знайомтеся із термальною водою. 

Інтернет розділився на два табори щодо такої «водиці з криниці»: перший віддає перевагу Vichy за довготривалий ефект зволоження, a інший — La Roche-Posay за... те саме ;) Якому бренду віддати своє уподобання — обирати вам. 

Масло-спрей для волосся

Присвячуйте хоча б одну хвилинку безцінного робочого часу волоссю, і вже через два тижні ви побачите та відчуєте результат: неймовірно м’якенькі та слухняні кінчики. Хіба не диво? 

Звичайну олійку залиште у ванній, а от до офісу візьміть масло-спрей: його не потрібно буде розтирати і жирнити руки — розпилювач зробить все сам.

Крем для рук

Я не відкрию Америку, якщо скажу, що в офіс слід брати легкий зволожуючий крем: він швидко вбирається шкірою, і руки-трудівниці можуть чимдуж хапатися за комп'ютерну мишку. 

Більшість моїх подруг та колег надають перевагу кремам із помпою — це круто економить час на відкручуванні та закручуванні кришки. 

А які у вас є критерії вибору крему? 

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!