Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Дзвонили ваші нігті — замовили ці неймовірні літні відтінки

Давно розв’язували математичні задачі? Давайте згадаємо шкільні роки. Умова: на полиці є 13 лаків, 12 з них вже не модні, підсохлі і взагалі «ну такоє». Тринадцятим ви користувалися щотижня протягом минулого року. Котрий з них ви використаєте сьогодні? Здається, рішення єдине — збиратися на нігтьовий онлайн-шопінг ;)

Лососевий шиммер (ZOYA Nail Polish №298)

Змішайте кілька крапель персикового шиммеру та глянцевого апельсина для того, щоб миттєво отримати благородний лососевий відтінок. До речі, він шокуюче гарно виглядає як на білосніжках, так і на засмаглих дівчатах ;)

Щодо гліттеру можете не хвилюватися — шиммер лаків Zoya настільки дрібно змелений, що ваші нігті не будут виглядати, як артпроект ясельної групи.

Яскравий білий (CND Vinylux №151)

Найпростіший спосіб привернути увагу до своєї засмаги — одягнути біле вбрання! Але якщо сьогодні вся біла білизна в пральній машинці, то справу можна врятувати манікюром. 

Потрібно лише два шари лаку CND для того, щоб отримати яскраве непрозоре покриття, яке сяятиме навіть на ще не засмаглій шкірі :)

Соковита фуксія (Rimmel 60 Seconds Super Shine №323)

Я закликаю вас догортати статтю до кінця і не відразу закохуватися в цю яскраву мадженту. Відкриваю ще один плюс: лаку для нігтів Rimmel потрібно лише 60 секунд, щоб підсохнути — вже через хвилину ви зможете бігти у своїх справах!

Запилений денім (CND Vinylux №162)

Вибір запорошеного синього може здатися непередбачуваним у літню пору, але хто хоче бути передбачуваним? Цей непрозорий відтінок виглядає холодно та стримано, але досить глянцево, щоб ловити на собі сонячних зайчиків.

Апетитна гірчиця (Sophin Nail Polish №068)

Я знаю, про що ви подумали: яскраво-жовтий лак для нігтів, seriously? Так, повірте мені, цей відтінок розкішно виглядає на темних відтінках шкіри, завдяки своєму теплому, приємному підтону. Більше того, двох шарів Sophin Nail Polish буде цілком достатньо, щоб отримати насичений колір на нігтях.

Металева роза (Orly Nail New Design №20067)

Так чи інакше, я мала включити в підбірку рожевий відтінок. Йти проти millennial pink та всіх його похідних сьогодні взагалі нелегально. Мені вдалось знайти небанальний варіант — рожевий лак Orly. Він має крижаний, металевий фініш, який надовго залишиться на ваших нігтиках і нікуди не втече.

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!