Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Догляд за волоссям влітку: 5 засобів, які необхідні у спеку

Тільки ледачий ще не написав про те, що влітку наша краса потребує особливих змін. Шкіра обличчя вимагає більш ефективного зволоження та належного SPF-захисту, тіло — живлення та помірного перебування на сонці. 

А що з тими, хто часто страждає, а сказати, що не так не може? Сьогодні ми поговоримо про волосся та засоби, які треба взяти на озброєння цього літа.

1. Маска для нормального і жорсткого волосся Schwarzkopf Professional Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-in-Treatment

Влітку перелік речей, які майже «нищать» волосся, подвоюється: години, проведені на узбережжі під палючим сонцем, відсутність належного термозахисту та морська сіль, яка сильно висушує волосся у відпустці.

На жаль, ми не завжди можемо на це вплинути, але точно повинні це вчасно виправити. Маска Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil від Schwarzkopf Professional призначена спеціально для нормального та жорсткого волосся, тому коли в наступний раз ваша зачіска буде кричати «SOS», ви знаєте, до кого звернутись ;)

Маска має зручний формат — 200 мл та пів-літра. Її головна особливість в тому, що вона не обтяжує волосся — навпаки, тонкому надає об’єм і форму, а густе робить блискучим та доглянутим. Ось яка заслуга олій аргани та берберійскої фіги у складі ;)

2. Зволожувальний лосьйон для сухого і неслухняного волосся Beaver Professional Anti-Frizz Smoothing Styling Lotion

В період, коли стовпчик термометра впевнено показує +30° С за бортом, так важливо не тільки вживати воду та апероль, а ще пам’ятати про операцію «Зовнішнє зволоження». Волосся, як і всі працюючі жінки, страждає від дикої спеки і значно висушується, стає ламким і неслухняним, як в тій рекламі початку нульових.

Боротися з цим можливо і необхідно: нас врятують зволожувальні лосьйони — наш фаворит у липні Anti-Frizz Smoothing St від Beaver Professional.

Лосьйон по факту грає роль термозахисту та випрямляючого молочка в одному флаконі — його ми не змиваємо, наносимо на вологе, трохи підсушене рушником волосся, причісуємо та висушуємо у звичному режимі. Що круто, засіб підходить як для хвилястих, так і для прямих неслухняних локонів: тепер блискуча, доглянута зачіска — це не мрія, а ціль, яку втілити у життя більш ніж реально.

3. Масло "Відновлювальне" для всіх типів волосся Moroccanoil Oil Treatment

Я, як володарка (ні, не перснів) пористого волосся, знаю, що єдиним порятунком від цього є олійки. І якщо вже обирати олію для волосся, то вона має бути найкращою — такою як «Відновлювальне» масло Oil Treatment від Moroccanoil.

Цілком ясно, чому засіб має не одну бьюті-нагороду: він підходить для всіх типів волосся і шокує буквально моментальною дією — немає потреби тижнями чекати на ефект. 

Ключовими інгредієнтами масла є арганова олія та екстракт насіння льону: так, Moroccanoil Oil Treatment дієво живить локони, надає їм блиску та м’якості, а ще — провокує справжню залежність від аромату. Смачні шоколадно-горіхові ноти нікого не залишать байдужим ;)

4. Безсульфатний шампунь для кучерявого волосся Schwarzkopf Professional Mad About Curls High Foam Cleanser та безсульфатний зміцнювальний шампунь Schwarzkopf Professional BC Fibre Force Fortifying Shampoo

Не секрет, що сульфатні шампуні вимивають з волосся природний кератин: додаємо в цей коктейль регулярну сушку феном і травмуючі рухи рушником після того, як ви помили голову — і вуаля, зачіска, позбавлена життєвих сил готова. 

По-перше, викидаємо ці шкідливі звички у вікно, по-друге, робимо літом ставку на безсульфатні шампуні (або, якщо бути точними, на шампуні з малим вмістом щадних сульфатів).

Так, з ними потрібно забути про рясну піну, але результат того вартий: з безсульфатним шампунем можно сміливо мити голову кожен день і не переживати, що зачіска перетвориться на скошене у серпні сіно.

Для кучерявого волосся ми радимо спробувати безсульфатний шампунь Mad About Curls High Foam Clea від Schwarzkopf Professional. Назва каже сама за себе: з ним ви будете буквально mad about your curls — шампунь м’яко очищує, тримає об’єм і не сушить локони. Для дівчат з прямим волоссям у нас в запасі є гідний брат-близнюк, теж від Schwarzkopf: безсульфатний зміцнювальний шампунь BC Fibre Force Fortifying Shampoo. У його складі — цінні масла, тому він буде ніжно дбати про вас і ваше волосся у спеку.

5.Сонцезахисний спрей для волосся Lakme Teknia Sun Care Protection Hairspray

На випадок відпустки у теплій країні зовсім не зайвим буде покласти у свою тревел-косметичку сонцезахисний спрей для волосся. Такий засіб буде надійно захищати пасма від вигоряння, втрати кольору та солоної води, а ще — живити їх під час прогулянок під пекучим сонцем і надавати зачісці блиску після пляжу. 

Ми в редакції одноголосно підтримуємо спрей іспанського бренду Lakme — Teknia Sun Care Protection Hairspray стане найкращим другом на всі випадки життя, адже може похизуватися дієвим складом: кокосове молочко та амінокислоти зволожують волосся та доглядають за багатостраждальними кінчиками :)

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!