Меню Розпродаж Акції
Усі бренди Пошук

Із Кореї з любов'ю: розпаковка нашумілого б'юті-боксу від PARFUMS

А вам реклама влаштовувала злі жарти? Ви придбали чудовий лакшері шампунь та кондиціонер у великих пляшках, щоб волосся було, як у ролику. Проте засоби вам не підійшли. Від слова зовсім, хоча подруга в захваті. Таке трапляється.

А тепер уявіть наш захват, коли ми домовилися з партнерами про сет мініатюр. Спочатку спробуйте, а потім вирішуйте чи купувати повнорозмірні пляшечки. Нам здається це чудово.

Тому, щоб ви протестували бестселери без удару по бюджету, PARFUMS щороку випускає б'юті-бокси. У симпатичних брендованих упаковках ховаються хіти та новинки обговорюваних марок у мініатюрах, тестерах і великих об’ємах.

Нещодавно у нас з’явився корейський сет для волосся, наша любовна любов. Коробочку з новинками вже отримали десятки щасливих клієнток. А якщо ви досі вирішуєте, чи купувати цей набір, то ловіть знак долі. Ми підготували детальну розпаковку, де розсекретили вміст і докладно розказали про кожен тюбик.

Знайомтеся, бокс «With love from Korea»


Уявіть, що тримаєте в руках омріяну коробку від PARFUMS. Відкриваєте, а там – 6 приголомшливих тревел-версій для догляду за волоссям від La'dor і CP-1. Продукти доповнюють дії одне одного та забезпечують повноцінний салонний догляд у домашніх умовах. До речі, ціна б'юті-боксу із 6 продуктів, як вартість однієї повнорозмірної банки. А всіх засобів вистачить на 1,5-3 місяці постійного використання. Хіба не вау? Тепер розсекречуємо, що всередині:

Безсульфатний протеїновий шампунь з колагеном «Інтенсивне живлення» Esthetic House CP-1, 100 мл


Відновлює ослаблені та пошкоджені пасма. Незважаючи на мініформат, для середньої довжини його вистачає до двох місяців.

Безсульфатний протеїновий кондиціонер «Інтенсивне живлення» Esthetic House CP-1, 100 мл


Розгладжує, додає сяйва і захищає від впливу довкілля. Відмінно працює з колагеновим шампунем CP-1. Разом ця парочка піклується про зачіску, як у найкращих салонах Києва.

Нічна кератинова сироватка La'dor Sleeping Clinic Ampoule, 20 мл


Поки ви спите, вона проникає в кортекс і регенерує волосся зсередини. Вранці ви здивуєтеся гладеньким, слухняним локонам, без кінчиків, що стирчать. Для накопичувального ефекту застосовуйте 1-2 рази на тиждень. Змивати не потрібно.

Філер La'dor Perfect Hair Filler Fill-Up, 13 мл


Колаген у складі запобігає випадінню, а протеїни шовку живлять і зволожують. Користуйтеся філером перед важливими заходами – і компліменти оточення забезпечені.

Зволожувальне масло La'dor Wonder Hair Oil, 10 мл


Гідне вашої полиці у ванній, тому що захищає від вологості повітря та працює як надійний термозахист. Наносьте після миття на підсушені пасма, чекайте 2-3 хвилини до поглинання і тоді закінчуйте укладку. Результат – волосся наче після ламінування.

Сироватка-клей «Кератинова» для поліпшення структури посічених кінчиків La'dor, 15 г


Скасовуйте запис на стрижку кінчиків – ця сироватка врятує до 3 сантиметрів довжини. Вона регенерує зруйновані ділянки, пригладжує і склеює кератиновий шар. Щоб побачити максимальний ефект, наносьте сироватку на чисті вологі локони щодня.

Хутчіше перевіряйте наявність та забирайте цю корейську коробочку. Поки її не вихопилі інші красуні. Балуйте себе та тестуйте косметику вигідно разом із PARFUMS.

вхід до особистого кабінету

відновлення паролю

ми перетелефонуємо вам самі!