Меню Розпродаж Акції
Усі бренди Пошук

Ідеальна чистота з PARFUMS: вибираємо найкращий клін-бег

Когось прибирання заспокоює, когось – дратує. А хтось говорить, – давай не сьогодні. Є таке. Але все-таки, коли ми вдаємося до клінінгу, хочеться, щоб усе було найс. Скло було кришталевим, сантехніка блищала і щоб без розводів на підлозі.

 

Саме для цього створені клін-беги. Це торбинки чистоти з купою дієвих засобів для прибирання. Вони подбають про все: від відбитків пальців на дзеркалах до вапняного нальоту на сантехніці.

 

Клін-беги з турботою про покупців щосезону наповнює PARFUMS. У шоперах зібрані найефективніші помічники для ізі прибирання. Цього сезону PARFUMS зібрав 2 види клін-бегів – «Чистолав» і «Еколав». Об’єму баночок вистачає надовго – чудова можливість раз на півроку поповнювати запаси. А ще це вдвічі дешевше, ніж купувати засоби окремо.

 

Кожен клін-бег по-своєму крутий, залишилося лише зробити вибір. А щоб розібратися у відмінностях між ними, докладніше розповімо про кожну торбинку.

All inclusive прибирання з «Чистолав»

«Чистолав» – клін-бег з товарами преміальних виробників. У сумці 8 повнорозмірних баночок топових європейських брендів Frosch, HG, Bagi, Persil. Наприклад, концентрований ополіскувач для білизни «Лаванда» Frosch, що навіює спокій прованської галявини, та супер-засіб для видалення жиру HG Grease Away.

 

Також ми освіжили дизайн екоторбинки. Тепер у вашій колекції з'явиться лайтовий весняний колір.

Курс на екологічність з «Еколав»

PARFUMS обожнює світлу сторону – турботу про екологію. У клінінг-наборі «Еколав» ви знайдете безпечні чистячі засоби, що не шкодять здоров'ю та планеті. Ця торбинка для тих, хто дотримується екофрендлі філософії.

 

Всередині екосумки заховані 7 повнорозмірних гіпоалергенних продуктів від французької марки L'Arbre Vert. Ось деякі з них: рідкий засіб для прання «Рослинне мило» L'Arbre Vert і очисник для жирних поверхонь L'Arbre Vert Nettoyant Cuisine.

 

Торбинка-шопер також входить до комплекту. З нею зручно ходити до супермаркетів або виїжджати на пікнік.

 

Створюючи кожен із клін-бегів, ми вивчали відгуки покупців і вибирали топову продукцію від брендів-бестселерів. Щоб обрати набір, орієнтуйтесь на особисті вподобання. А якщо бажаєте забути про шопінг побутової хімії на 12 місяців, то забирайте відразу два. Тільки поспішіть – кількість клін-бегів дуже лімітована.

вхід до особистого кабінету

відновлення паролю

ми перетелефонуємо вам самі!