Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Вітер змін: ТОП 4 відтінків помади осені 2018

Осінь змінює не тільки барви природи, а й кольори в наших косметичках. Нарешті можна без виправдань нанести блискучі відтінки соковитої сливи чи дикої вишні на губи і відчувати себе яскраво, навіть під чорною парасолькою. Сьогодні ми ділимося палітрою помад цього вересня, жовтня і листопада.

Нюдовий беж

На випадок, коли хочеться «тримати нейтралітет» нюд буде доречним. Кремовий відтінок, трохи темніший за вашу шкіру влучно виглядатиме, і на ділових переговорах, і за келихом ігристого. 

Цей лаконічний варіант пропонує бренд Bobbi Brown у лінійці Sheer Lip Color під знаковим номером 7. Крім потрібного кольору, Боббі дарує стійкий зволожуючий ефект на декілька годин, тому люстерко можна відкласти в довгий ящик ;)

Холодний лосось

Повільно, але впевнено ми віддаляємося від стриманих відтінків і йдемо назустріч соковитим рішенням. Ніжний апельсин або холодний лосось — кличте його як заманеться — він все одно прийде цієї осені і підкорить її.

Подолавши дорогу з самої Італії, бренд Karaja привіз сувенір — відтінок №02 Salmon. Лише придивіться і ви побачите дрібний золотий хром, який нагадує сонячних зайчиків на старовинних помаранчевих дахах Риму.

Хутро лисиці

Для того, щоб знайти натхнення, іноді достатньо прогулятися лісом або відкрити книгу дитячих казок. Головним героєм цієї осені стала лисиця, а точніше — її переливчасте хутро зухвалого і дикого, але такого привабливого відтінку. Особисто мені колір нагадує нульові, хіба у вас не виникають асоціації з Брітні Спірс? 

TheBalm відтворив цей колір та поскупився на зірковий шиммер, який щедро додали у металевий тубус. Крім того на вас чекає вогняний сюрприз — перцева олія, яка збільшує об’єм губ і залишає багато вражень ;)

Шоколадний брауні

Нарешті ми досягли фінішу, де на нас чекає шоколадний смаколик: відтінок-будильник апетиту — свіжоспечений брауні. Не забудьте густо накрасити вії і додати світлий бронзер — без цих помічників помада може зробити ваше лице занадто блідим. 

Ми довго шукали бренд, який повторює палітру десерту і пошуки привели нас до ізраїльського бренду Ga-De, а саме — відтінку №754. Інтенсивний, насичений колір, який залишається на губах годинами та делікатний догляд за шкірою, який забезпечує олія орхідеї — з такою помадою ніякий бальзам для губ не потрібен.

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!