Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Редакція тестує ГАРЯЧУ НОВИНКУ від L’Oreal: палетку тіней BERRY MUCH LOVE + КОНКУРС

Бренд Лореаль — рекордсмен по новинках: тільки-но ми встигли оцінити туш Unlimited Mascara з інноваційною рукояткою та серію помад Les Chocolats, як до України нарешті прибула ще одна лореалівська красуня — палетка Berry Much. 

Палетка тіней для повік L'Oreal Paris Berry Much Love By Paradise Extatic Eyeshadow Mega Palette

Ми вирішили діяти негайно і зробили три модних мейка на кожен день за допомогою цієї палетки ♥ Читайте наш чесний вердикт та беріть участь у конкурсі!

Марина Чернова, б’юті-блогер

Єдиним, що я могла вимовити, побачивши цю новинку, було здивоване «Вааау»: нарешті найпопулярніший beauty-бренд випустив щось настільки сміливе та непередбачуване. Насичені кольори, різноманіття фінішів та трендові відтінки, які ідеально поєднуються у макіяжі.

Для створення яскравого образу я обрала ніжний персик (№6), холодний темно-рожевий (№10) та делікатну фуксію с блакитним переливом (№11).

Усі обрані кольори мають м’яку текстуру, чудову пігментацію і анітрохи не пилять при нанесенні — браво L'Oreal!

Варто додати, що палетка, хоч і наповнена аж 16-ма рефілами, але виглядає ну дуже мініатюрною — багато місця у косметичці вона точно не займе.

Меліса Килинчарслан, б’юті-блогер

Літо майже скінчилось, і якщо вам не вдалося досхочу поласувати ожиною чи малиною, L'Oreal знає, як виправити ситуацію. Секрет ховається у кольоровій палетці тіней Berry Much Love — тут і відтінок лохини з льодом (№4), і п’янкої вишні (№12), і навіть суничного шампанського (№9). Як перед таким встояти? 

Текстура тіней — кремово-пудрова: її легко наносити як пальцем, так і пензлем з натуральним ворсом. Тіні дуже пігментовані і на повіках виглядають дійсно яскраво і дуже соковито, тому з ними можна віддати перевагу нейтральному блиску для губ, замість улюбленої червоної помади. 

Макіяж очей я скомпонувала з трьох відтінків: №5, №9, №12. Найсвітліший п'ятий нанесла на рухливі повіки, а дев’ятим і дванадцятим затемнила зовнішні куточки, зробивши війковий ряд більш виразним. Вийшло досить гармонійно: в такому вигляді хотілося б зустріти якесь сімейне свято, щоб тепло було не лише на очах, але й у серці ♥

Марія Штанько, б’юті-редактор

Ох, як я люблю таку рожево-фіолетову гаму! І хоч більшість дівчат бояться «50 відтінків червоного», як на мене — саме вони роблять погляд дуже глибоким і звабливим ;)

Для свого ідеального мейку від Лореаль я обрала ніжний світло-рожевий (№1) з делікатним шиммером дрібного помелу. Його я нанесла на всю верхню повіку та у куточки: на жаль, фото свотчів не дуже передає, наскільки активно цей відтінок грає на сонці. Перший номер справляє враження «вологого фінішу»: ніби мокрий сніг охайно влаштувався на вашому обличчі — дуже гарно!

Нижню повіку я підвела буряковим на блакитній підложці (№11) — так, погляд став більш емоційним та фотогенічним. 

Що мені сподобалось, так це гарне поєднання кольорів: який відтінок не візьми, ви його  стовідсотково зможете вдало зміксувати з іншими. В цьому плані палетка заміняє потребу доповнювати її чимось ще. Також, не можу промовчати і про упаковку: вона у Лореаль напрочуд міцна, тому прекрасно переживе відпустку та поїздки на роботу.

КОНКУРС

Зустрічайте новий конкурс від бренду L’oreal! Призовий фонд: наша новинка, палетка тіней для повік L'Oreal Paris Berry Much Love By Paradise Extatic Eyeshadow Mega Palette

Щоб взяти участь у конкурсі, напишіть в коментарях, який ваш улюблений продукт від L’oreal або який засіб ви би хотіли спробувати. Переможця ми визначимо за допомогою сервісу випадкових чисел, але це не означає, що не треба вкладати душу в свій коментар :)

Конкурс триватиме з 24.08.2018 по 31.08.2018. Результати розіграшу будуть опубліковані 03.09.2018 в Блозі. Всім удачі та Лореалю! ;D

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!