Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Редакція тестує крутезні штукенції від Mr. SCRUBBER + КОНКУРС

Містер Скраббєр — це такий галантний чолов’яга, який любить ніжну шкіру понад усе. Ми з дівчатами вирішили, що немає сенсу протидіяти його чарам та протестували три гарячі продукти цього українського бренду. Сьогодні ми доведемо, що українське — синонім найкращого ;)

Марина Чернова, б’юті-блогер

Цукровий скраб для тіла "Сніданок Тіффані" Mr.Scrubber Tiffany's Breakfast Sugar Baby Scrub

Цукровий скраб для тіла «Сніданок Тіффані» від українського бренда Mr.Scrubber повторює корпоративний колір легендарної ювелірної компанії Tiffany & Co. і навіює приємні спогади про перегляд відомої кінострічки з Одрі Хепберн.

Бірюзова баночка виглядає ну дуже по-дівочому, а сам скраб має досить неочікуваний аромат свіжості, хоча особисто я думала, що «Сніданок Тіффані» має пахнути чимось солодким: наприклад, м'яким круасаном, який так полюбляла головна героїня фільму.

Але, знаєте, така несподіванка таки виправдала себе: охолоджуючий подих скрабу мені зовсім не набридає, на відміну від занадто «кондитерських» запахів.

Засіб складається з безлічі часточок цукру та олії мигдалю, тому не тільки відмінно полірує шкіру, а й професійно її живить та запобігає сухості. Приємно, що виробник потурбувався не лише про склад та зовнішній вигляд скрабу, а й про його консистенцію: цукрові грудочки не розсипаються по всій ванній кімнаті, а тримаються купи, чим нагадують жувальну гумку ♥

Меліса Килинчарслан, б’юті-блогер

Цукровий скраб для губ соковита ягода Mr.Scrubber Plumping Lip Scrab Wow Lips Very Berry

Мрії про пухкі губи здійснюються, немов за взмахом чарівної палички, якщо магічний артефакт — це скраб для губ Mr. Scrubber. Залишилося лише вирішити, з яким саме смаком вона буде: соковита ягода, диня, мохіто, кокос чи жуйка (і це саме той випадок, коли паличку обираєте ви, а не вона вас).

Мені до рук потрапили лісові ягоди, і в них ідеально все: аромат, консистенція та результат. Сам скраб — це мікс з невеликих часточок цукру, живильних олій та соку фруктів. Засіб не дряпає губи та шкіру навколо них, він делікатно скрабує відмерлі клітини і дарує ефект baby lips.

Скраб має дивовижний аромат: фруктова зубна паста, яка нагадує про дитинство. Проте засіб — іграшка не для малюків, тому що у складі є екстракт перцю чилі, котрий трохи пече шкіру губ, тому будьте обережні і не торкайтеся очей відразу після скрабування.

Кожен ранок п’ятниці — це моє рандеву з Mr. Scrubber. Після зустрічей з ним я сяю, наче нова копійка, та мої губи не виключення ;)

Марія Штанько, б’юті-редактор

Гель для душу "Мандарин" Mr.Scrubber Mandarin Shower Gel

Назва Jelly Bubbles на етикетці гелю говорить сама за себе: це справжнє мандаринове желе, тільки в якості десерту не для вас, а для вашої шкіри ;) 

Гель стане справжньою знахідкою для того, в кого знак Діви в Сонці: це я так жартую, що засіб неймовірно економічний — завдяки желеподібній консистенції випадково розлити просто неможливо. 

Також, дуже зручно контролювати кількість гелю при нанесенні — натискаємо на стінки баночки сильніше, якщо хочемо більше засобу, і відпускаємо, якщо хочемо менше. Все просто, ніякої магії поза Хогвартсом!

Mandarin Shower Gel від Mr.Scrubber прекрасно очищує шкіру та просто неймовірно пахне мандариновим льодяником: якщо ви досі його не захотіли, я не знаю, що ви за людина :DDD

КОНКУРС

Зустрічайте новий конкурс від бренду Mr. Scrubber! Призовий фонд:

1 місце — цукровий скраб для тіла "Сніданок Тіффані" Mr.Scrubber Tiffany's Breakfast Sugar Baby Scrub;

2 місце — гель для душу "Сніданок Тіффані" Mr.Scrubber Tiffany's Breakfast Shower Gel.

Щоб взяти участь у конкурсі, напишіть в коментарях, який ваш улюблений засіб або який засіб ви би хотіли спробувати. Переможців ми визначимо за допомогою сервісу випадкових чисел, але це не означає, що не треба вкладати душу в свій коментар :)

Конкурс триватиме з 25.08.2018 по 01.09.2018. Результати розіграшу будуть опубліковані 03.09.2018 в Блозі. Всім удачі та містера Скраббєра! ;D

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!