Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Отруйний догляд: косметика з безпечними токсинами

Сотні років тому в серці Малайзії був винайдений один із найефективніших методів боротьби з мімічними зморшками: tropidolaemus wagleri (в перекл. отрута храмової гадюки). Ця речовина блокує нервові імпульси, і якщо використовувати токсин у правильній пропорції, він послаблює нервово-м'язовий зв'язок, що дає ефект потужніший, ніж від ботоксу — зморшки теперь непомітні, уявляєте?  ;)

Крем для очей зі зміїною отрутою Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle & Whitening Eye Cream

Наш справжні вік насправді видає саме погляд, тому для того, щоб побачити в дзеркалі вісімнадцятирічну красуню, виспіться та скористайтеся кремом для зони навколо очей. Корейський бренд Secret Key підійде для цього завдання ідеально: відбілить шкіру та сховає пігментні плями.
Головним компонентом є Syn-Ake — це синтетична речовина, яка є безпечною копією легендарної отрути храмової гадюки. Засіб абсолютно безпечний і підійде навіть чутливій шкірі. 

Бальзам для тіла "Золотий вус та бджолина отрута" с глюкозаміном ФітоБіоТехнології

Бальзам для тіла з бджолиною отрутою, який врятує вас від болю та поліпшить стан суглобів. Цей лікарський засіб має розігріваючий ефект, будьте до цього готові ;)
Головною умовою є регулярне використання продукту: лише так ви зможете досягти результату і сказати болю «давай, до свидания».

Крем із високим вмістом муцину равлика та бджолиною отрутою Benton Snail Bee High Content Steam Cream

Benton, як завжди, вміє дивувати: крем із муцином равлика та бджолиною отрутою, допоможе вашій шкірі подолати зневоднення і попередити появу зморшок, завдяки цим нестандартним компонентам. 
Засіб залишається актуальним у будь-яку пору року, тому що швидко вбирається і не лежить товстим шаром. Текстура крему трохи схожа на слиз равлика, але не переймайтеся — аромат засобу набагато приємніший ;)

Бальзам для волосся "Зміїна отрута" Palacio Snake Venom Hair Balsam

Нещодавно редакція тестувала засоби бренду Palacio і кожна з нас залишилася в захваті: чеський бренд приємно здивував і гарненько зволожив шкіру.
Зміїна отрута корисна не тільки для шкіри, а й для волосся: робить його сильнішим та  полегшує розчісування. Просто нанесіть бальзам після улюбленого шампуня, залиште на кілька хвилин, змийте та насолоджуйтеся ефектом.

Гідрогелеві патчі під очі зі зміїною отрутою Tony Moly Intense Care Syn-Ake Eye Mask

Гідрогелевими патчами вже нікого не здивуєш, але дійсно ефективним засобом — ще б пак! Tony Moly — зразковий бренд і на нього можно покластися зі спокійною душею, якщо шукаєте те, що подарує бадьорість та молодість вашому вигляду. 
Проте такі патчі не підходять для щоденного догляду, шкіра навколо очей дуже тонка і потребує значно менше агресивних складових: зміїну отруту використовуємо лише в екстрених випадках, коли вечірки йдуть одна за одною, а ви маєте виглядати на мільйон!

Результати конкурсу 

Настав час визначити переможців конкурсу від чудового бренду Rimmel. Щиро дякуємо кожному учаснику та вітаємо переможців. Скоріш шукайте своє ім'я серед них ;)
1 місце Тетяна, яка отримує штамп з символом серця №001 Heart;
2 місце Юлія, яка отримує штамп з напівмісяцем №004 Moon.
Наш менеджер зв'яжеться з вами протягом декількох робочих днів для уточнення деталей отримання подарунків :)

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!