Меню Распродажа Акции
Все бренды Поиск

Апгрейд брів: швидко, якісно, без реєстрації та смс

Коли мені бракує часу на повноцінний макіяж і є лише хвилинка, щоб привести до ладу щось одне, то це, без сумніву, будуть брови. Погодьтесь, які б складні smokey ви не зобразили, як гарно не профарбували б свої вії, та без акуратних брів всі зусилля будуть марними. Тому сьогодні ми розповімо, як зробити так, щоб ви витрачали мінімум часу на їх оформлення, а послуги brow-гуру вам взагалі не знадобилися.

Колір

Якщо ви хочете зекономити час та нерви на щоденному малюванні однакових брів, швидше знайомтеся із хною та любіть її так, як любимо ми. Така маленька баночка, а скільки користі: колір тримається щонайменше два тижні, а регулярне використання робить волоски більш міцними та слухняними при укладці. 

Особисто я обираю хну для біотату коричневого кольору, але у лінійці також є світло-коричнева та чорна. Пофарбувати брови самостійно — дуже просто: потрібно лише розчинити порошок у воді до консистенції трішки густішої за соєвий соус (привіт любителькам суші ;). А потім акуратно нанести суміш скошеним пензликом, приділяючи особливу увагу чіткості форми. 

Також із хною легко досягти трендового ефекту омбре: зафарбуйте лише хвостики брів, через 20 хвилин — середину, а через 10 — початок брів. До речі, за ті десять хвилин, які вказані в інструкції, мої брови достатньо не профарбовуються, тому зазвичай я чекаю півгодини або хвилин сорок. 

Варто пам'ятати: від густоти розведеної хни залежить інтенсивність кольору, який ви отримаєте у результаті. Якщо суміш вийшла занадто рідкою, брови можуть вийти світлішими, ніж потрібно, тому краще додати ще порошку і заново все перемішати.  

А тим, кому пощастило мати густі брови, що не потребують фарбування, радимо звернути увагу на засоби, що допоможуть злегка скоригувати форму та заповнити проміжки між волосками. 

Ось Sleek MakeUp Brow Intensity, наприклад, не тільки надасть бажаного об’єму, а зробить текстуру брів більш виразною — для цього спочатку прочешіть волоски щіточкою з кольоровим гелем, а потім скористайтеся стороною із олівцем-коректором.

А якщо вам зручніше користуватися засобами у форматі тіней, то Colordance Eyebrow Powder і NYX Eyebrow Cake Powder — чудовий варіант на кожен день. Ніжна текстура та натуральні кольори підкорюють з першого погляду: відтінки мають нейтральний підтон, тому виглядають природно. А в наборі від NYX є ще й фіксуючий віск, яким легко надати волоскам потрібний напрямок. 

До речі, пензлі як у Colordance, так і у NYX, дуже якісні: ворсинки достатньо жорсткі, щоб чітко промалювати форму, але й в міру м'які, тому не подряпають шкіру.  

Фіксація

Якщо ви грішите тим, що висмикуєте волоски у різних напрямках, то подумайте про те, що колись, можливо, захочете їх відростити: після таких маніпуляцій брови будуть рости так, як їм заманеться і без додаткової фіксації виглядатимуть неохайно. Серед перевірених засобів, що дійсно приборкують неслухів — прозорий Vivienne Sabo Fixateur та Wunder2 Wunderbrow, в чиїй палітрі кожна знайде ідеальний відтінок.

Крута фіксація, відсутність білого нальоту на бровах та натуральний ефект — за цим, без сумніву, до Fixateur та Wunderbrow. Цікаво, що останній може замінити навіть стійку помадку: фото з нашого тесту редакції — найкраще цьому підтвердження. 

Невеличкий лайфхак на той випадок, коли терміново потрібно зафіксувати найнеслухняніші брови у світі: звичайне мило (але краще, якщо воно буде темного кольору) за мить їх укладе. Для того, щоб провернути цей трюк, наберіть на щіточку трішки сухого мила та прочешіть волоски у бажаному напрямку. 

А як ви оформлюєте брови? Поділіться секретами та лайфхаками :)

РЕЗУЛЬТАТЫ КОНКУРСА

Дорогие друзья, мы благодарны вам за участие в конкурсе от Estel Professional. Пришло время узнать, кто же эти 2 победителя, которые получат набор из трех миниатюр из серии Curex SunFlower!

Спасибо всем за активное участие!

вход в личный кабинет

восстановление пароля

мы перезвоним вам сами!